klassiek ballet attitude

Onze voorstellingen

Tijdens onze voorstellingen kan je al onze dansers aan het werk zien. Van jong tot oud. Telkens proberen we onze verschillende dansstijlen naar voor te brengen en gieten we dit in een leuk verhaal om je zo volledig te betoveren en volop te laten genieten.

Alice in Dance Wonderland

Alice

Tijdens het Paasweekend van 2023 nemen we jou mee in de wondere fantasiewereld van Alice in Dance Wonderland. Het belooft opnieuw een echt dans- en muziekspektakel te worden met prachtige kostuums.

Dans, magie & acrobatie

 ,

In het begin van schooljaar 2021-2022 gaat onze 2-jaarlijkse voorstelling door in de Europahal in Tielt! Met trots kondigen we aan: DANS, MAGIE & ACROBATIE.

Dancing Queen

Tijdens het paasweekend palmen we alweer de Europahal in met onze grootse productie “Dancing Queen”. Een dansspektakel met veel ‘ambiance’, humor, dans en acteerwerk.

Sleeping Beauty

Onze grote show naar aanleiding van 40 jaar Ballet Atittude met decor, licht en veel nieuwe kostuums gaat volgend jaar door tijdens het Paasweekend, in de Europahal.

Dance Special

Save the date!

We kijken reeds uit naar onze nieuwe voorstelling “DANCE SPECIAL”.

 

De Notenkraker

Ons fantastisch optreden ‘De Notenkraker’ was een waar succes! Gelukkig hebben we hele mooie opnames, gemaakt door een professioneel team.

 

Assepoester

Dansers, familie, vrienden, liefhebbers, fans, zet jullie alvast schrap want op 8 en 9 juli hebben wij nog een voorstelling voor jullie in petto en dit in de Mastbloem te Kruishoutem.