attitude 2020 5989 2.jpg.700x0 q85

2e semester: info KRUISEM

Geachte ouders en dansers, 

Zoals eerder vermeld is er geen les tijdens het weekend van OLH – hemelvaart : niet op woensdag , 12 en vrijdag , 14 mei . De laatste les is op woensdag 2 en vrijdag 4 juni

We starten terug op woensdag 1 en vrijdag 3 september. Een beetje vroeger dan anders omdat ons optreden gepland is in de Mastbloem te Kruisem op 25 en 26 september ! Gelieve dit weekend dus vrij te houden ! Waarvoor dank.

Er worden af en toe kostuums gepast , kom dus zeker altijd naar de les.

Voor de oudste dansers voorzien we eind augustus extra lessen om het repertoire in te oefenen. De dansstage zal ook gebruikt worden om het repertoire te verdiepen.

STAGE ZOMERVAKANTIE

Noot : wie schrijft zich in voor een toffe, variatievolle én leerrijke dansstage met klassiek, musical, jazz/modern -en hedendaagse dans? Vijf gemotiveerde specialisten komen graag naar Kruishoutem! Een aanrader!!

Wie? Vanaf het eerste leerjaar

Waar: in de balletzalen te Kruishoutem. (wees er vlug bij )!

Wanneer: maandag 23 tem donderdag 26 augustus

Prijs: 100 euro voor deze 4-daagse.. Uurrooster volgt op onze site. Deze stage begint in de namiddag.

Gelieve hiervoor 20 euro voorschot in een enveloppe met naam mee te brengen, waarvoor dank! Het voorschot telt als inschrijvingsbewijs. Prijs per dag : 25 euro men volgt minstens drie dagen. Wie al stages volgde weet dat deze echt de moeite waard zijn

Alle lesgevers zijn professioneel en gespecialiseerd in hun dansgenre !

LIDGELD 2e SEMESTER

Gelieve het lidgeld voor het tweede semester volgende les in een envelop met naam af te geven a.u.b.

Kleuters : 50 € / 1 les per week

Lager : 60 €

Wie 2 lessen volgt : 100 €

Wie 3 lessen volgt : 120 €

Wie 3 lessen volgt met pointes : 130€

Voor de +13 jarigen die door de coronamaatregelen niet meer mochten indoor lessen volgen hebben we per les (klassiek, jazz, hedendaags, musical, repertoire, pointes) een beurtenkaart van 13 lessen voorzien. (Dit zijn de lessen die jullie nog te goed hadden). Deze kaart is geldig tot eind december 2021. De gratis online lessen blijven, doordat we nog steeds niet met een grotere groep +18j mogen buiten dansen.

Met dansante groeten.

0477/37.68.73 (Mia) of 0479/78.17.17 (Annelies)