voorstelling ballet attitude

Dancing Queen 2017

Tijdens het paasweekend palmen we alweer de Europahal in met onze grootse productie “Dancing Queen”. Een dansspektakel met veel ‘ambiance’, humor, dans en acteerwerk. De afdeling Kruishoutem danst op vrijdag 14 en zaterdag 15 april. Tielt danst op 16 april (Pasen!).

Ken je het verhaal al? Hier een kleine tip van de sluier…

Het verhaal : Mamma Mia

Sophie en haar moeder Donna, wonen op een klein Grieks eiland. Donna runt hier een eigen hotelletje.

Sophie staat op het punt te gaan trouwen met haar jeugdliefde Sky en wil graag dat haar vader haar weggeeft als bruid. Ze weet echter niet wie dit is, want haar moeder heeft haar alleen opgevoed en praat niet over haar verleden. Sophie ontdekt echter in het dagboek van haar moeder dat ze drie mogelijke vaders heeft; Sam, Bill of Harrie. Ze nodigt daarom alle drie de mannen uit om naar het eiland te komen om uit te zoeken wie haar echte vader is.

Ook de vriendinnen van haar moeder komen langs om herinneringen aan vervlogen tijden op te halen, toen ze nog het trio Donna en de Dynamo’s vormden. Ze besluiten nog eenmaal samen op te treden tijdens Sophies vrijgezellenfeest die avond. Die dag arriveren ook de drie mogelijke vaders. Sophie hoopt haar vader meteen te zullen herkennen wanneer hij voor haar staat, maar dat blijkt niet zo te zijn. Ze verstopt haar vaders voor haar moeder.

Hoe lost Sophie dit nu op? Komt alles goed en zal ze door haar echte vader naar het altaar gebracht worden?

Wij brengen het verhaal voor jullie, kom dus zeker kijken!

Reservatie kan via attitude@telenet.be!

Kruisem

Vrijdag 14 april
20u00

Zaterdag 15 april
15u00

Zaterdag 15 april
20u00

Tielt

Zondag 16 april
15u00

Zondag 16 april
20u00