Ballet Attitude

Vind ons leuk! facebook

2e semester: info TIELT

05/03/21

Geachte ouders en dansers,

INSCHRIJVINGEN 2e SEMESTER:

Gelieve het lidgeld voor de nog komende 10 lessen, volgende les in een envelop met naam af te geven a.u.b.

Wie 1 les volgt : 50 €

Wie 2 lessen volgt : 80 €

Wie 3 lessen volgt : 100€

Voor de +13 jarigen die door de coronamaatregelen niet meer mochten indoor lessen volgen hebben we per les (klassiek, jazz, hip hop, repertoire, pointes) een beurtenkaart van 13 lessen voorzien. (Dit zijn de lessen die jullie nog te goed hadden).Deze kaart is geldig tot eind december 2021. De gratis online lessen blijven doorgaan, doordat we nog steeds niet met een grotere groep +18j mogen buiten dansen. De kaarten kunnen jullie komen afhalen op zaterdag voormiddag in sporthal of geven we mee de eerste fysieke les die je volgt.

Op zaterdag 1mei is er uiteraard geen les en ook niet tijdens het weekend van OLH -Hemelvaart : niet op donderdag 13 en vrijdag ,14 en zaterdag 15 mei.

De laatste lessen zijn op donderdag 3, vrijdag 4 en zaterdag 12 juni.

VOORSTELLING:

We starten terug op donderdag 2 , vrijdag 3 en zaterdag 4 september . Omdat ons optreden gepland is in de CC Gildhof Tielt op 9 en 10 oktober ! Gelieve dit weekend dus vrij te houden ! Waarvoor dank.

Er worden af en toe kostuums gepast , kom dus zeker altijd naar de les.

Voor de oudste dansers voorzien we eind augustus extra lessen om het repertoire in te oefenen. De Dansstage eind augustus in Kruisem is zeker een aanrader om weer in top conditie te komen.

ZOMERSTAGE

Schrijf je in voor onze toffe, variatievolle én leerrijke dansstage met klassiek, musical ,jazz/modern -en hedendaagse dans. Vijf gemotiveerde specialisten komen graag naar Kruishoutem! Een aanrader!!

Waar: in de balletzalen te Kruishoutem. (wees er vlug bij )!

Wanneer: maandag, 23 tem donderdag, 26 augustus).

Voor wie: Vanaf het eerste leerjaar.

Prijs : 100 euro voor deze 4-daagse.. Uurrooster volgt op onze site. Deze stage begint in de namiddag.

Gelieve hiervoor 20 euro voorschot in een enveloppe met naam mee te brengen, waarvoor dank! Het voorschot telt als inschrijvingsbewijs. prijs per dag : 25 euro men volgt minstens drie dagen. Wie al stages volgde weet dat deze echt de moeite waard zijn

Alle lesgevers zijn professioneel en gespecialiseerd in hun dansgenre !

Met dansante groeten.

Het Attitude Team

0477/37.68.73 (Mia) of 0479/78.17.17(Annelies)

<<Terug naar nieuwsoverzicht