Ballet Attitude

Vind ons leuk! facebook

Inschrijvingen volgend schooljaar

24/06/20

Hallo iedereen,

Het eind van het schooljaar nadert... 

Wat een vreemd jaar was dit, onze toonmomenten en opendeurdagen konden niet meer doorgaan, open lessen en vriendjeslessen werden geannuleerd,... We probeerden alles in het werk te stellen om toch nog enkele lessen te kunnen organiseren, zodat we het schooljaar toch in schoonheid konden afsluiten en zodat we elkaar allemaal nog eens konden terug zien.

Wij zien jullie natuurlijk wel héél graag terug volgend schooljaar! Maar ook nieuwe leerlingen zijn van harte welkom ! 

Er is reeds kleuterdans vanaf 4,5 jaar!

Momenteel zijn wij volop bezig met het opmaken van het nieuwe lessenrooster (het blijft grotendeels gelijk aan dat van dit jaar), dus neem alvast een kijkje op het uurrooster van TIELT  of dat van KRUISEM en mail ons via attitude@telenet.be . Zo verzeker je je van een plaatsje in jouw lessen naar keuze, voor volgend schooljaar. 

Vragen? 

Juf Mia - Kruisem  - 0477 37 68 73

Juf Annelies - Tielt - 0479 78 17 17

 

Graag tot binnenkort! 

<<Terug naar nieuwsoverzicht