Ballet Attitude

Vind ons leuk! facebook

Kerststage 2018

16/11/17 attitude ballet choreo kerststage kerstvakantie musical repertoire

Kerststage in Tielt

Van woensdag 3 januari tot en met zaterdag 6 januari 2018 gaat onze kerststage door in sporthal 'De Ponte' te Tielt. 

Prijs van de stage: €80,00 / 4 dagen

Meer info en inschrijvingen: 0479/ 78 17 17.

We haalden weer enkele straffe namen binnen die les komen geven:

Klassiek: 

Alessandra Spada is een vurige, temperamentvolle Italiaanse dame die afstudeerde aan de zeer beroemde John Cranko balletschool Stuttgart. Alessandra danste in Dortmund en bij Ballet Vlaanderen. Deze dame voorziet pittige variatievolle lessen en dansen.

Musical/Modern:

Benjamin Boer woont in Amsterdam. Hij toerde vorig jaar rond in Nederland en was een van de rollen in de musical: A Chorus Line! Hij behaalde bachelor en musicaldocent aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts te Amsterdam. Benjamin volgt nog steeds zangles bij Jimmy Hutchinson. Hij geeft graag zijn musicalenthousiasme door tijdens de stage. Zijn enthousiasme om met alle leeftijdsgroepen om te gaan is buitengewoon!

****Op zaterdag is er een toonmoment voor publiek.****

 

<<Terug naar nieuwsoverzicht