Ballet Attitude

Vind ons leuk! facebook

30ste Dansstage Ballet Attitude!

27/06/17

De dertigste dansstage van Attitude wordt best pittig en zeer interessant!

Benjamin Boer toerde vorig jaar rond in Nederland en was een van de rollen in de musical: A Chorus Line! Hij behaalde bachelor en musicaldocent aan Lucia Marthas Institute for Performing Arts te Amsterdam. Benjamin volgt nog steeds zangles bij Jimmy Hutchinson. Hij geeft graag zijn musicalenthousiasme door tijdens de stage. Hij schreef zelf al een musical: Charlie en de chocoladefabriek en stond in veel producties van de Efteling.

Arne Schögler studeerde af aan de koninklijke balletschool en aan de hogeschool voor muziek-woord & dans van Antwerpen. Hij bedacht al leuke wervelende jazz choreo's. voor de middengroepen. Hij geeft graag de muze voor musical door aan de jongste dansertjes . Arne start volgend jaar met een musicalklas van 17- 18 u op vrijdagavond (sporthal Kruishoutem).

Alessandra Spada is een Italiaanse danspedagoge in klassiek ballet. Ze studeerde af aan de zeer beroemde John Cranko balletschool Stuttgart. Alessandra danste in Dortmund en bij Ballet Vlaanderen. Zij leidt de klassieke lessen voor middengroep 2 en voor de gevorderden en werkte al enkele interessante choreografieën uit.

Dochter Annelies Eggern is dansdocente aan de academie van Harelbeke. Ze won in 2002 de nationale prijs voor chorografie klassieke dans en heeft al leuke choreo's klaar op prachtige muziek voor de jongste groepen. Ze wil het klassieke dansluik versterken.

Jocelyn Joosten heeft naam en faam in modern- en Urbandance . Ze leidt een eigen dansgezelschap.
Ze werkte al heel wat eigen dansstukken uit en experimenteert graag .
Haar super aanpak en originele choreo's werken aanstekelijk.

Locatie: Sporthal Kruishoutem, Woestijnestraat 13

Data: Dinsdag 22 tem vrijdag 25 augustus met toonmoment op vrijdag.

Tijdstip: Elke dag van 16.15 tot 19.45 uur voor de jongste en middengroep 1 (3 sessies)

- Jongste groep en middengroep 1: 16u15-19u45 (3 lessen/dag)

- Middengroep 2: 16u15- 20u50 ( 4 lessen/dag)

-  j comp, comp en volwassenen: 17u30-22u30 (4 sessies)

INSCHRIJVEN:  via de website of tel: 0477/37 68 73

 

Groep 1 (8-10j) Groep 2 (9-11j) Groep 3 (11-15j) Junior en Volwassenen
16u15-17u20 Musical Arne Modern Jocelyn Musical Benjamin
17u30-18u30 Modern Jocelyn Klassiek Annelies Jazz Arne Musical Benjamin
18u40-19u45 Klassiek Annelies Musical Benjamin Hedendaagse Jocelyn Jazz Arne
19u50-20u50 Klassiek Alessandra Hedendaags Jocelyn

21u-22u30 klassiek ballet (Allessandra) junior en volwassenen

<<Terug naar nieuwsoverzicht