Ballet Attitude

Vind ons leuk! facebook

Nieuwe folder schooljaar 2014-2015

16/06/14 2014-2015 ballet folder hiphop keepfit kleuterdans kleuters kruishoutem tielt volwassenen

Wij zijn heel enthousiast om u onze nieuwe folder voor het komende schooljaar voor te stellen. Er zijn nieuwe lessen in Kruishoutem en Tielt en ook nieuwe leerkrachten. Ontdek het nu of vanaf september.

 

We bieden een uitgebreid aanbod aan: kleuterdans, klassiek voor jong tot oud, pointelessen, repertoire, alsook jazz en hedendaags.


Uw kleuter kan bij onze zijn/haar eerste danspasjes zetten in de lessen kleuterdans! Contacteer ons via het contactformulier op de website of bel 0477/37 68 73.


Voor jongens hebben wij ook hiphoplessen. Deze lessen worden gegeven door heel gedreven en toffe mannelijke leerkrachten.


Daarnaast kunnen ook volwassenen met enige danservaring balletlessen volgen o.l.v. Annelies Eggern. Deze lessen gaan door in Tielt op dinsdagavond. Een echte opportuniteit voor volwassenen die zin hebben om terug te dansen! De plaatsen zijn beperkt, schrijf je snel in op het nummer 0479/78 17 17 (Annelies)


Voor volwassenen, ouders, grootouders, die graag een uurtje in de week actief willen hun spieren verstevigen en bewegen, hebben we nu op woensdag de les: KEEP FIT. Wordt fit met fun!

De lessen worden gegeven door Sharon Biebuyck, een klassiek geschoolde danseres met een brede kennis.

Schrijf u zo snel mogelijk in, want de plaatsen zijn beperkt.

Inschrijven kan via mail: sharon.biebuyck@hotmail.com of op 0495/ 33 20 78.

TIP: Heel toffe les om met vriendinnen te volgen!

 


Hopelijk zien wij elkaar in september terug!

Volg ons op Facebook en houd onze website in de gaten…

Groetjes,

Ballet Attitude

folder website_1.png (777,5 KB)

<<Terug naar nieuwsoverzicht