Ballet Attitude

Vind ons leuk! facebook

Hiphopklas breekt voor het eerst het huis af

02/05/13

Tijdens de dansshow 'Let me entertain you' namen Jean-Philippe Van Laethem en Arno Brys (ontbreekt op de foto) een groep gemotiveerde hiphoppers op sleeptouw : we zien Noah Bianchi, Noa Braekeveld, Arend Dever, Stan en Wout Schoonbaert, Felix Strobbe, Jaron Vandenbroucke en Briek Verbrugge. (Foto Ronny Neirinck)

Jean-Philippe en Arno (bekend van "So you think you can dance") bedachten samen de choreografie voor ‘Break the house down’, het nummer dat de jonge hiphoppers in 15 lessen onder de knie moesten krijgen en op 20 april voor het eerst voor een live publiek hebben uitgevoerd. Deze nieuwe klas "hiphop en breakdance" is voor jongens van 8 tot 12 jaar. Het blijk meteen een succes. Wil je graag meer info over wie en wat? Contacteer ons .

<<Terug naar nieuwsoverzicht