Ballet Attitude

Vind ons leuk! facebook

"Let me entertain you!" op zaterdag 20 april

05/03/13 Tielt voorstelling

Op zaterdag 20 april 2013 brengt Ballet Attitude de voorstelling "Let me entertain you" in het CC Gildhof in Tielt.

Het wordt een wervelende show met een gevarieerd programma: een klassieke wals op pointes op muziek van Sjostakovitsj, een neoklassieke dans op de Carmina Burana, verscheidene jazz choreografieën op nummers van Carly Rae Jepsen, Usher, Michael Jackson, ... en hedendaags ballet op felbekroonde hits van Adèle en Gotye.

De primeur van de avond wordt de klas hip hop jongens die voor het eerst op het podium te zien zullen zijn!

De organisatie van "Let me entertain you" is in handen van Mia Callewaert  en Annelies Eggern . Met professionalisme en jarenlange inzet en de hulp van ervaren leraars zoals Jeroen Hofmans (voormalig solist bij het New York City Ballet), Charline Verstichel, Lisa Schepens, Jean-Philippe Van laethem geeft dit team haar passie voor dans door aan leerlingen in Kruishoutem en Tielt.

"Let me entertain you" wordt opgevoerd om 17 u en 20u. Tickets kosten 12 euro en zijn te verkrijgen via attitude@telenet.be  of telefonisch op 0477 37 68 73 of 0479 78 17 17. Jonge attitudedansertjes (tot 8 jaar) kunnen gratis de namiddagvoorstelling komen bekijken onder begeleiding van één persoon.

Noteer alvast ook 20,21,22 en 23 december 2013 in uw agenda. Ballet Attitude brengt dan het alom bekende ballet "De Notenkraker" van Tsjaikovski in de Europahal van Tielt om haar 35e verjaardag te vieren!

Reserveer een plaatsje vanaf 25 maart via dit speciale e-mail adres: attitude@telenet.be , tickets kosten 12 euro.

Bel 0477 37 68 73
of 0479 78 17 17 

<<Terug naar nieuwsoverzicht